Volleybal Wageningen

Maandagavond recreanten volleybalcompetitie

Samenwerking

In Wageningen zijn drie volleybalverenigingen actief:

 

 

Deze volleybalverenigingen spelen competitie en zijn daarvoor aangesloten bij de NeVoBo. Hierdoor zijn deze verenigingen totaal anders qua opzet dan onze stichting. De stichting Volleybal Wageningen biedt alleen recreantenvolleybal. Hier is de stichting in gespecialiseerd en is uniek in haar aanbod.

Er zijn teams die op de maandagavond spelen én die via een volleybalvereniging meedoen aan de officiële NeVoBo-competitie. Dit betreft dan veelal teams die niet meer willen trainen maar daarvoor liever een avond extra een wedstrijd spelen.

Deze teams geven wij de gelegenheid om op de maandagavond mee te doen. Voor de reguliere volleybalverenigingen geeft dit dan weer de mogelijkheid om deze teams te behouden voor de vereniging. Bovendien spaart het de vereniging zaalhuur omdat ze minder trainingsfaciliteiten hoeft aan te bieden.

Ook kunnen deze verenigingen hun recreanten laten inschrijven voor de maandagavondcompetitie naast de veelal vaste trainingsavond.

Door het unieke, andere aanbod, kan de stichting een extra toegevoegde waarde voor de bestaande verenigingen leveren, die daardoor voor hun leden een passender aanbod kunnen bieden.

 

Voor meer informatie over deze unieke samenwerkingsmogelijkheden:  

Mies van Breeschoten

email. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel. 06-11060546

 

 

Nieuws

ALGEMEEN:

 

GEEN VOLLEYBAL: 

 

KROKETTENTOERNOOI:

24 juni.