Volleybal Wageningen

Maandagavond recreanten volleybalcompetitie

Kom ook!

Volleybal is de leukste sport die er is. Dat is de beste reden om deze sport te gaan beoefenen!

Voor als je recreatief wilt volleyballen. Volleyballen, zonder verder GEDOE! Kom dan op de maandagavond volleyballen. Wij bieden volleybal voor jong en oud, voor vrouwen en mannen en op vier verschillende niveaus.

Op de maandagavond wordt "sportiviteit" prima gemixt met "gezelligheid".

Bij ons zijn er altijd wel teams te vinden, op elk niveau, die er graag een nieuw teamlid bij willen hebben. Kijk gerust of er een team is dat bij je past. Vast wel!

Ooit zijn wij begonnen als een bedrijvencompetitie. Nu zijn er ook vele andersoortige teams onder de deelnemers.

Werk je bij een bedrijf of een ander soort van organisatie? Kijk om je heen. Zoek ca. 8 tot 9 andere volleyballers en schrijf in. Als je als individu enkele avonden niet kunt, is dat geen probleem. Je team heeft genoeg deelnemers of zoekt voor die avond een invaller. Vrijwillige invallers zijn vaak ook wel in de zaal te vinden.

Voor je werkgever is een bedrijfsteam weer een kans om de naam te promoten, via de naam van het team en/of het leveren van shirtjes met sponsornaam. Bij ons mag dat.

Organisaties als de gemeente Wageningen, Menzis, de universiteit, gezamenlijke bedrijven in een verzamelgebouw of bedrijventerrein, woongroepen, wijkteams, stratenteams, kroegenteams, Pieter Pauw, Marin, Hof van Wageningen, AH, gezamenlijke winkels in de winkelcentra, vriendenteams, ZZP-Wageningen teams, enz. Jullie zijn allemaal welkom! Soms is het vol en moet je wel een rondje wachten.

Stel je wordt als team op de wachtlijst gezet, dan kun je wel altijd nog mee doen aan het zogenaamde "kroketten-toernooi". Dit is een super gezellig toernooi waarmee de halfjaarlijkse competitie afgesloten wordt. Dus 2x per jaar.

Je kan als potentieel nieuwe deelnemer en/of team je ook gewoon inschrijven voor dit toernooi en kijken of je net als die 250 andere volleyballers het ook leuk vindt om mee te gaan draaien.

Wedden van wel! En weer eens een avondje bewegen was tenslotte toch al je goede voornemen! Het goede hardloopvoornemen is immers alweer weggezakt.

Geef je op als nieuwe deelnemer of als nieuw team, om eens deel te nemen aan het kroketten toernooi of gewoon eens een avond te spelen in een team om te zien of het je bevalt.

 

Mies van Breeschoten

email. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel. 06-11060546

 

 

Nieuws

ALGEMEEN:

 

GEEN VOLLEYBAL: 

 

KROKETTENTOERNOOI:

24 juni.